Golden Sunrise Hotel*** 45 szobás, családi üzemeltetésű hotel, mely Rodosz szigetének délkeleti partján a hagyományait hűen őrző, jellegzetesen görög faluban Gennadiban található.

A szálloda 500 m–re fekszik a kristálytiszta vizű, aprókavicsos tengerparttól, és 50 m-re a falu központjától, ahol élelmiszerbolt, pékség, zöldség-gyümölcsbolt, posta, valamint számos étterem, kávézó, és bár található. A faluban van motorkerékpár-, és autókölcsönző is.

A Golden Sunrise Hotel légkondicionált, tengerre, és a hegyekre néző szobákkal, 24 órás recepciós szolgálattal várja kedves vendégeit. A szállodában széf , mini- hűtő, autó és motorkerékpár bérlésére van lehetőség. TV–vel, WI-FI-internet csatlakozási lehetőséggel ellátott társalgó, ajándéküzlet, gyerekjátszó sarok áll a vendégek rendelkezésére.

A fürdőzésre, napfürdőzésre a szálloda kertjében található medencében, gyermekmedencében, valamint a napernyőkkel felszerelt napozóágyakon van lehetőség. A kellemes időtöltéshez, a medencék melletti bár áll rendelkezésre ital-, és ételajánlatával.

Ajánlatkérés


|